tiistai 23. syyskuuta 2008

Kaikenlaista ajatusta pienestä päästäni taas

Ensin koira-asioihin. Hillan juoksu on nyt varmaan sillä mallilla, että Paulan kanssa piakkoin joudumme iltapäiväkahvittelemaan jonnekin. Josko meillä vipeltäisi pieniä sitten jonkin ajan päästä. Pimitän sitten ainakin yhden itselleni, enhän mä nyt Paulalle kaikkia luovuta!

Molemmat tytöt on pesty ja puunattu eilen, ollaan tehty vähän paskanmättöhommia tässä muutamana päivänä, vielä on paljon jäljellä ennen talvea. Saadaan paikat sille mallille, että voi tuoda lampaat kotiin.

Pässeille pitäis rakentaa tarha, tarttisin miestä avuksi. Mistähän semmosen löytäs? Joka suostus näissä projekteissani auttamaan? Hätyyttelen enoani, kunhan saan sen jostakin kiinni (=lue; kunhan se löytyy), josko se tulisi tekemään mulle aitatolppia, tai oikeestaan vaan kaatamaan puun, niin teen kyllä tolpat niistä ite ja aidankin siihen ympärille.

Ajattelin pässit tuoda viikonloppuna kotiin, jätän uuhet ja uuhikaritsat vielä laitumelle, kun siellä kerta ruokaa on, mutta nämä paistit saa tulla jo katselemaan kotimaisemia. Ja varmaan pian myös pakastinta. Raakaa, mutta näin se menee.

Karsin laumaa tässä syksyn aikana reippaasti, tilan puutteen vuoksi. Pitäs löytää oma osote, mutta ei. Tuntuu, ettei semmosta paikkaa oo vielä keksitty, mihin mä asetun. Tai on, mutta se ei kuulemma oo myynnissä. Tylsää.

Tänään menen katsomaan ystävän viikon ikäistä tyttövauvaa. Jokohan se mullekin iskee se vauvakuume?



Sunnuntaina oltiin puolukassa puoli sukua ja minä ja Hanna ja isot koirat. Hemmossa riitti virtaa, mua ei taas se poimiminen iskenyt, sain ehkä puoli ämpäriä, mutta makasin siellä kanervikossa kameran kanssa sitäkin ahkerammin. (tahtoo uuden kameran)

Eilen tein pannaria, yritin saada loppuun virkattua yhden huivin, muttei siitä tuu valmista ja taas lanka loppuu kesken. Sen siitä saa, kun ei tee mitään minkään ohjeen mukaan, niin ei koskaan tiedä menekkiä. Keskeneräsiä töitä on muutenki paljo, huivejaki ainaki kaks muuta ja villojakin pitäs karstata. Kun sais vielä lampaat kerittyä, niin lähetän sitten kehräämöön enemmän kuin keväällä.

Nyt täytyy varmaan tehdä tälle päivää jotain muutakin, ku istua koneella.

Ei kommentteja: