tiistai 30. syyskuuta 2008

Uusi työ, uudet kujeet

Huomenna olisi sitten eka työpäivä uudessa paikassa. Lomat on siis lusittu. Yleensä on jännittänyt mennä uuteen paikkaan, nyt ei ollenkaan. Saa nähä, minkälainen paikka se sitten onkaan ja mitä mä tykkään siellä olla. No, onneksi on varasuunnitelmat aina valmiina, ainakin kaksin kappalein. ;D

Koirarintamalla aika rauhallista tällä hetkellä. Ei oo siis harrastettu mitään odottamatonta, mitä nyt tunkiolla Muska uiskenteli, mutta sehän ei ole ollenkaan uutta. Hilla on oma persoonallinen itsensä ja Hemmo ja Möykky nyt eivät koskaan mitään kummallista teekään.

Hirvenlihaa ja luita olen saanut koirille taas talven varalta, pitäs pilkkoa ja pussittaa ja pakastaa. Pakastin ehtikin mennä jo melkein tyhjäksi. Naudan rasvaa on myös, ajattelin sitä sulatella sitten Hillalle ja pennuille, kunhan niiden aika tulee.

Lampola on tyhjä!! Ensi viikonloppuna sitten taidan ajella lampaat kotiin, ruoka on aika vähissä jo tuolla rannalla. Lisäruokintaa joudun harrastamaan sinne, mutta säästöähän se on, mitä kauemmin ne siellä ovat. Mutta keritsemäänkin pitäs päästä piakkoin! Vähän vielä rakentelen tuossa ja eiköhän tämä härdelli sitten ole taas talviteloilla. Tarkottaa siis sitä, että mulla on enemmän hommia. Eipähän lopu tekeminen kesken...

Kanat tekevät tällä hetkellä neljä munaa päivässä. :o Niiden kulutuksen kanssakin oon ihan tupella, niin mitäs sitten, kun kaikki kymmenen tirppaa munivat? Kymmenen munaa päivässä!! Arvatkaapa mitä meiltä saa vieraat mukaan lähtiessään... ;)

Ei kommentteja: