sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Sunnuntai-illan sutinoita

Hilla saapui eilen iltapäivällä kotiin, hain sen Kalajoelta, sain taas päiväkahviseuraa Paulasta. Nyt sitten ootellaan ja katsellaan muutama viikko, että saadaan Hillan ja Boccen jälkikasvu turvallisesti maailmaan.

Hillalla oli ollut kova koti-ikävä, niin kova, ettei tolpat kantaneet ollenkaan vaan Arvon Prinsessa oli koko ajan selällään. Ja voi sitä riemua, kun Muskan kanssa kohtasivat!! Kamalaa kiljumista ja huutamista! Nyt on jo onneksi rauha maassa ja leidit narkustelevet luitaan olohuoneessa, sohvalla... ;)

Paula sanoi Hillan olleen huono syöntinen heillä olonsa ajan, mutta onneksi hällä on vararavintoa, ihan kuin emännällään! Syy huonoon syöntiin selvisi kuitenkin, Paulan mies oli antanut Hillalle vuohenjuustoa ja lihapullia. Meinasi Arvon Prinsessa tuijotella raksukuppia kotonakin siihen malliin, että YÄK, EN SYÖ! Mutta onneksi makaronilihapinaattilättykananmunasörsseli kelppas.

Muska pelkää ulkona, kun on niin kova tuuli. Pihalla olo hirvittää, kun kuuluu kaikenlaisia outoja ääniä ja tuuli ulvoo. Muska-Neiti istuu pöydällä ja haukkuu kaikkea, mistä ääntä lähtee, kunnon vahtikoira.

Jojo-pollekin kuuntelee ja säpsähtelee, onneksi sillä on järki päässä eikä se ruukaa turhista hötkytä. Ainakaan emältään ei ole siis tämä tamma perinyt luonteen lupsakkuuttaan, ehkä se sieltä isän puolelta sitten tulee tuo kaikki rauhallisuus.

Mun päivä on kulunut suunnitellessa, lampolaa tyhjentelin, remonttia siellä kyllä on ja pitäs laajentaa ja rakentaa heinähäkki. Mustelmia ja kiroilua siis tiedossa. Josko kohta hakisin lampaat kotiin kaikki. Meinaa nämä syyssateet masentaa minua sen verran, että olisi kiva saada elikkonsa sateelta suojaan. Ovat niin surkean näköisiä kavereitakastuessaan.

Eka työpäivä uudessa puljussa lähestyy lähestymistään. Saapas nähdä, tykkäänkö. Onneksi on jo varasuunnitelma valmiina!! :D

Ei kommentteja: