perjantai 26. syyskuuta 2008

Onnistui!

Hillan astutus on onnistunut ja huomenaamulla vielä varmistellaan ja sitten Arvon Lady Prinsessa pääsee kotiin!! Sillä onkin varmaan kova koti-ikävä ja koko meidän porukalla on Hillaa niin kova ikävä. Onhan se omanlaisensa otus tässä taloudessa! Muska ainakin on ikävoinyt Hillaa tosi kovasti.

Nyt tässä sitten odotellaan yhdeksän viikkoa ja toivotaan, että sieltä tulee paljon erivärisiä tibbevauvoja, aikamme odotettua ensin.

Johannan Peppi-koira sai sitten ainakin viisi suloista pötkelöä, sain juuri sähköpostia. Onnea sinne Johannalle, Pepille ja Nazzolle perheenlisäyksestä!

1 kommentti:

Johanna kirjoitti...

Kiitos vain onnitteluista! Hilla sai 4 uutta siskopuolta, ja yhden velipuolen eilen. Hilla taitaa jo tietääkin, ettei se Nazzo-isä pahemmin kasvatuspuoleen osallistu. Sellaista se on nytkin. Nazzo hurvittelee missä tahtoo, kun Peppi-mamma makoilee pentuja tarkasti vahtien laatikossaan. Että ei tarvitse Hillan miettiä, josko isä kohteli häntä jotenkin eri tavoin kuin muita. Ei kohdellut.
Laitan lisää kuvia tulemaan, kunhan Peppi antaa paremmin kuvata kakaroita. Ajattelin antaa sille hoivarauhaa. Kiitos ja hei hei, Prinsessalle tärppionnea!